zakelijke dienstverlening
zakelijke dienstverlening
bouw en vastgoed
overheid

Coaching

Coaching bij Avantage kenmerkt zich door een projectmatig karakter met een soms confronterende aanpak en altijd een steile leercurve en hoog rendement.

Voor gerichte individuele ontwikkeling van communicatievaardigheden bieden wij  je coaching. Dit betekent één-op-één begeleiding en ontwikkeling, geheel afgestemd op jouw behoefte, wensen, leerdoelen en gewenste resultaten.

In een coachingstraject draait het om de sterke punten en blokkades of verbeterpunten van één individu. De coach gaat zeer gericht in op jouw praktijksituatie en vaardigheden en maakt jouw (latente) talenten manifest. De maatwerkaanpak en praktijkgerichtheid van onze coaches levert een direct resultaat op voor jou en de organisatie. Meer plezier in het werk, minder stress en een beduidend hogere effectiviteit zijn het resultaat. 

Niet alleen voor leidinggevenden, maar voor iedereen binnen een bedrijf of organisatie kan het interessant zijn om een beroep te doen op een personal coach en een persoonlijk traject te volgen.
 

Werkwijze

Een coaching start met een intakegesprek, waarna het verdere traject wordt vastgelegd in een coachingsplan. Gemiddeld duren trajecten vijf sessies, met een maximum van 10 sessies. Hierna vindt een evaluatie plaats met u en, indien van toepassing, met je leidinggevende. Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld en slechts met jouw instemming naar buiten gebracht.

Naast individuele coaching, kan ook in groepsverband worden gewerkt. Trainingen en coachingsessies kunnen worden gecombineerd met training-on-the job.

Als je wilt kan een Insights Discovery profiel deel uitmaken van het coachingstraject: het vergroot je inzicht in jezelf en biedt meer focus voor je effectiviteitsverbetering.
foto 1 foto 1 foto 1 foto 1 foto 1